ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА ЗА ДОКТОРКУ АНУ, МИУ И ЛЕНКУ: Лицитација за дресове са потписом Николе Јокића на Лимунду

З. Рашић

19. 07. 2021. у 19:27

ГРУПА Параћинаца која живи и ради у Денверу у САД донирала је кошаркашке дресове са потписом Николе Јокићаса а новац ће бити уплаћен за лечење три суграђанке из Параћина - др Ане Јаћимовић, Мие Жикић и Ленке Јовановић. .

ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА ЗА ДОКТОРКУ АНУ, МИУ И ЛЕНКУ: Лицитација за дресове са потписом Николе Јокића на Лимунду

ФОТО: Приватна архива

У питању су млада докторка која се бори са канцером и девојчице од пет и три године, које покушавају да савладају тешке болести које им онемогућавају да проходају и проговоре.

- Лицитацију за дресове сам поставио јутрос на портал „Лимундо“, па позивам све који воле кошарку и желе дрес са Јокићевим потписом, а уједно желе да учествују у хуманом делу, да лицитирају. Победник аукције лицитирани износ уплаћује у три подједнака дела на три рачуна која су отворена преко Фондације “Буди хуман” за Ану, Миу и Ленку. Када достави потврде о уплатама, дрес ће му бити послат – напомиње саговорник “Новости”, чије име и адреса су познати редакцији, и додаје да лицитација траје седам дана.

Будимо хумани, помозимо! Подсетимо, Миа Жикић се бори са сколиозом кичме која јој притиска све унутрашње органе, због чега нема нормалан психо-моторни развој. Не говори, не може да седи сама нити да хода. Већ је имала две операције у Турској, од којих је друга била изнуђена због компликација након прележаног ковида.

Ленка Јовановић болује од епилепсије и микроцефалије, има оштећен вид, а октобра треба да буде оперисана на приватној клиници јер једва може да се одржи у седећем положају неколико секунди, док су лекарки Ани Јаћимовић (39) средства неопходна за скупе биолошке и имуно-терапије које јој помажу да истраје у борби са канцером у узнапредовалој фази.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

БЕТ ОЛЕ ПОКЛАЊА ПОТПИСАН ДРЕС АЛЕКСАНДРА МИТРОВИЋА! Сазнај како до поклона