КЛУБ ПОТВРДИО: Мега се припрема на Бахамима

Танјуг

08. 06. 2021. у 14:19

КОШАРКАШИ Меге поново ће овог лета, трећи пут за последње четири године, одиграти контролне утакмице против НЧА екипа, саопштено је из клуба.

КЛУБ ПОТВРДИО: Мега се припрема на Бахамима

ФОТО: КК Мега

Како се наводи, Мега ће на егзотичној дестинацији одиграти три утакмице, од којих ће две бити против Универзитета Индијана, 13. и 15. августа, док ће ривал за трећу утакмицу 17. августа бити против екипе која ће накнадно бити одређена.

- Задовољство нам је што ћемо трећи пут на Бахамима имати прилику да играмо против неких од најбољих универзитетских екипа у САД, рекао је генерални менаџер Меге Горан Ћакић за клупски сајт и додао:

- Драго нам је да се ова традиција наставља и да смо као клуб препознати као поуздани партнери НЦАА тимовима, јер нас спаја заједнички циљ, а то је квалитетан развој младих играча чему смо дубоко посвећени. Утакмице у прошлости против Кентакија, Мичигена и Тексас Тека су биле веома узбудљиве и уверени смо да ће и предстојећи дуели са НЦАА екипама ове године бити пођеднако квалитетни, закључио је Ћакић.

Мега је први пут на Бахамима гостовала лета 2018. године када је одиграла утакмицу против Кентакија, док је 2019. године играла два меча против Тексас Тек-а.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)