ВАСИЛИЈЕ МИЦИЋ О МВП НАГРАДИ: "Четири године одрицања"

Novosti online

27. 05. 2021. у 15:24

СРПСКИ кошаркаш Василије Мицић добио је престижну награду, најкориснији играч у текућој сезони Евролиге.

ВАСИЛИЈЕ МИЦИЋ О МВП НАГРАДИ: Четири године одрицања

ФОТО: Евролига

Мицић је пред почетак Фајнал-фора у Келну, истакао да није очекивао да ће баш њему да припадне ово призање али и да сам пут до њега није био лак.

- Велико је задовољство да овде поново будем са Ефесом. Било је тешких утакмица са ЦСКА ове сезоне, али је веома важно да из тога схватимо колико смо јак тим, да можемо увек да одговоримо на прави начин. Тај меч у Москви је за нас био веома важан, после њега смо имали састанак и схватили смо да имамо исти тим као прошле године и да морамо да верујемо сами себи, тада смо окренули сезону у смеру у коме желимо да иде - рекао је српски кошаркаш и потом додао:

- Много ми значи награда јер нисам то очекивао, сви то знају. Узбуђен сам и срећан јер је та награда четири године одрицања, годину дана у Жалгирису, три са Ефесом. Када сам почео свој однос са Ефесом и тренером Атаманом знао сам да ће се то некада десити, и ето десило се јуче. Срећан сам због моје породице, најбитнија особа није са мном, али то је живот. Та награда за мене није притисак за мечеве који предстоје, само сам срећан - закључио је Василије Мицић. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)