ЈОКИЋ УДАРИО НА СУДИЈЕ "Не знам како неко уопште жели да се бави тим послом"

Novosti online

25. 05. 2021. у 08:51

ЈОКИЋ је имао доминантну партију са 38 поена за 1-1 против Блејзерса, серија се сели на паркет Портланда.

ЈОКИЋ УДАРИО НА СУДИЈЕ Не знам како неко уопште жели да се бави тим послом

Никола Јокић Фото АП

Након меча изнео је своје утиске са меча. 

- Разлика је што смо на овој утакмици успевали да створимо отворене позиције. У првој утакмици нисмо имали нимало лако вече, било је заиста тешко. Сваки њихов играч је успевао да се пробије, а вечерас је на делу испливао тимски дух. Оваква одбрана је нешто што морамо да поновимо у наредним сусретима. Мораћемо да прикажемо исти ниво игре. Навијачи су били на нашој страни, помогли су нам, мислим да смо пре две године такође против њих изгубили прву утакмицу у серији. Сада идемо на њихов терен, одбрану морамо да "понесемо" са собом и да наставимо са стварањем отворених позиција.

Незаобилазна тема били су играчи који недостају због повреда. Са њима, Денвер би играо знатно лепршавије и имао би додатну димензију у игри.

- Искрено, није само Џамал. Недостају Пи-Џеј, Бартон... Све су то момци који добро рукују лоптом и који умеју да буду јако агресивни. Арон и Мајк играју добро, Пол са клупе доприноси сасвим задовољавајуће, од свих морамо да прикупимо по нешто.

Никола на крају најављује да ће он и саиграчи дати све од себе да прођу у наредну рунду такмичења.

- Потпуно је другачије. Овога пута они имају јако талентовану екипу, али борићемо се, потући ћемо се да дођемо до проласка у наредну рунду - закључио је Јокић.

Било је прљавих потеза, Кармело Ентони га је бацио на под, судије неке моменте нису санкционисале, па је Јокић „експлодирао“.

- Ово је емотивна игра, играмо за нешто… Наравно, судије покушавају да раде свој посао најбоље што умеју, имају најтежи посао. Било да направе добру или лошу одлуку, неко ће викати на њих. Али… Не знам како неко уопште жели да буде судија. Покушавам да радим најбоље свој посао, да победимо, нарочито ове године. Мислим да добро радим свој посао, рекао је после меча Јокић.

Наредни меч игра се у петак у 4.30 по нашем времену.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)