БЕОГРАД ПА БЕЛГИЈА: Кошаркашице Србије спремају се за Европско првенство

Novosti online

24. 05. 2021. у 15:13

ЖЕНСКА кошаркашка репрезентација Србије, после повратка са Златибора, наставља припреме у београдском Спортском центру Визура.

БЕОГРАД ПА БЕЛГИЈА: Кошаркашице Србије спремају се за Европско првенство

ФОТО: ФИБА

Селекторка Марина Маљковић ће у наставку припрема за Европско првенство у Валенсији и Олимпијске игре у Токију рачунати на 22 играчице: Ивану Рацу, Снежану Богићевић, Мају Миљковић, Соњу Васић, Сашу Чађо, Сару Крњић, Невену Јовановић, Јелену Брукс, Дајану Бутулију, Александру Црвендакић, Ивон Андерсон, Николину Милић, Драгану Станковић, Јовану Ногић, Ану Дабовић, Мају Шкорић, Машу Јанковић, Анђелу Дугалић, Тину Крајишник, Ивану Катанић, Мину Ђорђевић и Софију Олић.

Према плану припрема, најбоље српске кошаркашице наредна два дана тренираће у Београду, а потом путују у Белгију где ће крајем недеље учествовати на турниру на коме ће осим селекције домаћина за противнике имати репрезентације Нигерије и Порторика.

Српска женска репрезентација од 17. јуна играће на Европском првенству, где ће јој ривали у групи бити Италија, Грчка и Црна Гора, док ће на Играма у Токију у првој фази такмичења одмерити снаге са Канадом, Шпанијом и Корејом.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)