ЗБОГ ОВОГА ЈЕ ЛАЛАТОВИЋ ВЕЛИКИ ЧОВЕК: Изнео предлог управи који се тиче Косановићевог сина!

Novosti online

18. 05. 2021. у 20:22

ОДРЖАО је Ненад Лалатовић последњу конференцију за медије као тренер Војводине у овом мандату

ЗБОГ ОВОГА ЈЕ ЛАЛАТОВИЋ ВЕЛИКИ ЧОВЕК: Изнео предлог управи који се тиче Косановићевог сина!

Foto: Fk Vojvodina

Сјајни стручњак ће по истеку уговора напустити Карађорђе и срећу потражити негде друго, сам Лалатовић се нада да ће отићи из српског фудбал. 

Ипак, крај његовог другог мандата у Војводини обележила је велика трагедија, пошто је од последица коронавируса преминуо спортски директор Лала и истакнути фудбалски стручњак Милан Косановић. 

Лалатовић је са њим срађивао током последњих месеци у Војводини, а на опршотајној конференцији предложио је да би син Милана Косановића требао да добије клупску стипендију која би трајала до његове 18. године.

ФОТО: ФК Војводина

– На јучерашњи тренинг дошао је син Милана Косановића, који је био веома везан за свог оца. Они се нису много раздвајали, долазио је на сваки тренинг, познаје све играче и био је то јако емотиван сусрет за све нас. Сви знамо да је Косан дао много нашем фудбалу, репрезентацији, али највише Војводини и ја сам због тога дао један мали предлог. Не знам да ли ће га прихватити или не, али сматрам да Лука, који је толико везан за Војводину, заслужује да добије стипендијски уговор у вредности од макар 500 евра, до своје 18. године за све оно што је његов отац учинио за овај клуб. То би био прелеп и несвакидашњи гест управе Војводине, који би много значио њему и његовој породици. Да сам ја сада први човек Војводине, сутра бих га позвао и дао му стипендијски уговор, да ради било шта, да буде ту, у клубу ком је његов отац дао сво своје знање. Косан је тако нешто апсолутно заслужио – рекао је Лалатовић

(Информер) 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)