САХРАЊЕН МИЛАН КОСАНОВИЋ: "Мирно спавај добри душе спорта"

Novosti online

17. 05. 2021. у 15:22

ПРЕРАНО преминули Милан Косановић сахрањен је у понедељак на гробљу у Петроварадину, а на последњи починак испратили су га, између осталих, градоначелник новог Сада Милош Вучевић, председник Војводине Драгољуб Самарџић, в.д. председника ФСС Марко Пантелић, сада већ бивши тренер Војводине Ненад Лалатовић и бројни други спортски посленици.

САХРАЊЕН МИЛАН КОСАНОВИЋ: Мирно спавај добри душе спорта

ФОТО: ФК Војводина

Претходно је у просторијама ФК Војводине у Ветернику, одржана комеморација.

Градоначелник Новог Сада опростио се од Косановића дирљивим постом на Инстаграму.

– На овај тихи, кишни дан присуствовао сам комеморацији мом великом другу Милану Косановићу, који ће заувек бити уткан у сећање Воше и Новог Сада. Мирно спавај, добри душе спорта нашег града - написао је Вучевић.


Спортски директор ФК Војводина преминуо је зу четвртак у 50. години живота, од последица корона вируса. Он се зимус вратио у Нови Сад, преузевши функцију спортског директора Војводине, након одласка Николе Лазетића.

Милан Косановић је рођен 22. новембра 1971. године у Новом Саду, а поред бројних функција у новосадској Старој дами радио је и у Црвеној звезди и у репрезентацији Србије где је и остварио највећи успех, освојивши омладинско првенство света као помоћник селектор Вељка Пауновића.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)