ЗБОГ ЖЕНЕ ОСТАО БЕЗ ПОСЛА: Супруга бившег фудбалера Звезде прозвала клуб, а они му жестоко узвратили

Новости онлине

14. 05. 2021. у 11:24

ПОЉСКИ шампион Легија неће продужити уговор са црногорским фудбалером Марком Вешовићем, а као главни разлог за тај потез означили су његову супругу.

ЗБОГ ЖЕНЕ ОСТАО БЕЗ ПОСЛА: Супруга бившег фудбалера Звезде прозвала клуб, а они му жестоко узвратили

Фото: Инстаграм

Супруга бившег фудбалера Црвене звезде Тамара Вешовић огласила се бруталном поруком на Инстаграму и на видело изнела сав "прљав веш", али је по писању тамошњих медија свом мужу учинила "медвеђу услугу".

"Пример Марка Вешовића је савршена демонстрација како можете за једно вече покварити оно на чему сте дуго радили. Док неозбиљне оптужбе његове супруге нису угледале светлост дана све је наговештавало да ће Вешовић остати у Легији. То су сви желели, међутим наводи, углавном неосновани, су променили ту одлуку. Легија је овим потезом показала да не дозвољава никоме да је вређа и да то прође некажњено", пишу пољски медији.

Вешовић је прошле године доживео стравичну повреду колена на мечу против Сласка, па је опоравак био тежак и дуг. Пре пеха који га је задесио био је један од најбољих играча екипе из Варшаве, међутим, након повратка није успео да се избори своје место у првом тиму.

Фото: Инстаграм

 

Његова супруга Тамара огласила се на друштвеним мрежама, а њен пост направио је праву буру у пољском фудбалу.

“Када се најбољи фудбалер повреди зато што даје 101% клубу, а ви га оставите самог у инвалидским колицима када путује на операцију у Француску, да ли је то породица? Када му кажете да ви не можете да покријете трошкове операције и рехабилитације, да ли је то фамилија? Када му кажете да прекине опоравак и хитно се врати у клуб иако није спреман ни 80% зато што ви немате доктора, да ли је то фамилија? Када му кажете да прво мора да игра четврту лигу, у блату, како би се изборио за први тим, када га не поштујете и не дате му да игра ни минут, да ли је то фамилија” упитала је Тамара на свом Инстаграм профилу.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)