ЛАЛАТОВИЋА ЈЕ ТРЕБАЛО ДА ОТЕРАМО ПРЕ 4 МЕСЕЦА: Није долазио на тренинге и конференције, радио је шта је хтео

Новости онлине

14. 05. 2021. у 10:04

ПРЕДСЕДНИК новосадског клуба Драгољуб Самарџић у интервјуу за Политику први пут јавно критикује одлазећег шефа струке Ненада Лалатовића.

ЛАЛАТОВИЋА ЈЕ ТРЕБАЛО ДА ОТЕРАМО ПРЕ 4 МЕСЕЦА: Није долазио на тренинге и конференције, радио је шта је хтео

Foto: Fk Vojvodina

- Војводина му није дала отказ, једноставно, сам се одлучио на тај потез. Искрено, требало је да га отерамо још пре четири месеца, када се озбиљно мешао у посао управе, људи који воде Војводину. Остала су још два кола до краја, њему уговор истиче 31. маја. Управни одбор је на гласању (5:1) одлучио да са Лалатовићем не продужимо сарадњу и на ту причу смо ставили тачку - отворено ће Самараџић за Политику.

Не улази додуше у организационе проблеме у новосадском суперлигашу, а сви знамо да се Лалатовић месецима жалио због тога што се играчима дугује, што немају ни коме да се обрате. 

Самараџић пак узвраћа тврдњом да ни Лалатовић није испуњавао све обавезе.

- Прошле недеље није долазио на тренинге. Јуче се није појавио на конференцијиза новинаре. Свуда у озбиљном свету био би драстично кажњен за такво понашање. Јер ипак је он професионално лице у клубу где прима новац за свој рад. Једноставно, оног часа када је сазнао да размишљамо да му не понудимо сарадњу радио је шта је хтео. Хвала му за све што је до сада урадио за Војводину, али клуб од овог лета има нове планове - закључио је Самарџић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)