СУПРУГА БИВШЕГ ФУДБАЛЕРА ЗВЕЗДЕ БЕЗ ДЛАКЕ НА ЈЕЗИКУ: Оставили сте га у инвалидским колицима, па гурнули у блато

Новости онлине

13. 05. 2021. у 08:19

ТАМАРА Вешовић, супруга бившег фудбалера Црвене звезде Марка Вешовића, осула је паљбу по Легији, клубу за који тренутно наступа репрезентативац Црне Горе.

СУПРУГА БИВШЕГ ФУДБАЛЕРА ЗВЕЗДЕ БЕЗ ДЛАКЕ НА ЈЕЗИКУ: Оставили сте га у инвалидским колицима, па гурнули у блато

Фото: Н.Параушић

Тамара је бесна због начина на који се клуб из Варшаве опходи према њеном драгом, па је сав "прљав веш" изнела на друштвеним мрежама.

Вешовић је прошле године доживео стравичну повреду колена на мечу против Сласка, па је опоравак био тежак и дуг. Пре пеха који га је задесио био је један од најбољих играча екипе из Варшаве, међутим, након повратка није успео да се избори своје место у првом тиму.

Игра за резервни тим Легије и клуб му вероватно неће понудити продужетак сарадње.

"Када се најбољи фудбалер повреди зато што даје 101% клубу, а ви га оставите самог у инвалидским колицима када путује на операцију у Француску - да ли је то породица? Када му кажете да ви не можете да покријете трошкове операције и рехабилитације, да ли је то фамилија? Када му кажете да прекине опоравак и хитно се врати у клуб иако није спреман ни 80% зато што ви немате доктора, да ли је то фамилија? Када му кажете да прво мора да игра четврту лигу, у блату, како би се изборио за први тим, када га не поштујете и не дате му да игра ни минут, да ли је то фамилија?" упитала је госпођа Вешовић на свом Инстаграм профилу.

Фото: Н.Параушић

 


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)