ВОЈВОДИНА НЕ ЖЕЛИ ЛАЛАТОВИЋА: Петорица из управе гласала против Ненада, само један био за

С. Бајић

10. 05. 2021. у 18:33

ВОЈВОДИНА сутра креће у потрагу за новим шефом стручног штаба. Управни одбор клуба са "Карађорђа" данас је на двоипочасовној седници одлучио да не настави сарадњу са Ненадом Лалатовићем, тренером са највише победа у клупској историји.

ВОЈВОДИНА НЕ ЖЕЛИ ЛАЛАТОВИЋА: Петорица из управе гласала против Ненада, само један био за

FOTO: M. Vukadinović

Да се са популарним Лалатом не продужи уговор, гласала су петорица чланова клупског руководства, док је један члан био за то да и у наредној сезони Лалатовић предводи екипу.

Минулог викенда Војводина је предвођена Лалатовићем победила Мачву 5:2, али је он јуче од Управе изгубио 1:5.

Разлог за раскид сарадње, како истичу у Војводини, јесте концепцијско размимоилажење, по којем Управа жели излаз на тржиште, док је Лалатовић тражио да се продуже уговори са шесторицом времешнијих фудбалера. То у Војводини нису прихватили, јер искуснији заузимају места млађима, а они желе да на делу виде управо младе, талентоване фудбалере.

У Војводини, такође, наглашавају да нико није љут на Лалатовића, већ да су сви његови резултати и успеси признати у клубу, као и да му уз захвалницу за све што је учинио, желе сву срећу у наставку тренерске каријере. Јер, како истичу у најстаријем новосадском суперлигашу, можда се некад опет путеви укрсте и поново се сретну на заједничком пољу.

Иначе, Лалатовић је водио Војводину на 129 утакмица и биће на клупи у још два преостала меча суперлигашког каравана. Са бројком од 131, изједначиће се са тренером Густавом Лехнером и биће други на вечној листи, иза легендарног Бранка Станковића, тренера прве шампионске генерације, који је водио Војводину на 140 мечева.

Лалатовић је, иначе, први на вечној листи Новосађана са 76 победа, а Лехнер је други са 61 тријумфом. n

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)