"ОПРОСТИО САМ ЗВЕЗДИ 400.000 ЕВРА" Некадашњи љубимац делија присетио се времена кад је носио црвено-бели дрес

Novosti online

05. 05. 2021. у 10:10

НЕКАДАШЊИ фудбалер Црвене звезде Игор Бурзановић присетио се у подкасту Комуна времена проведеног у црвно-белом дресу.

ОПРОСТИО САМ ЗВЕЗДИ 400.000 ЕВРА Некадашњи љубимац делија присетио се времена кад је носио црвено-бели дрес

Фото: Nebojsa Parausic

- Две године и осам тренера, четири председника клуба и три спортска директора. После те дупле круне, Звезда је већ упадала у финансијску кризу, у том моменту није било за плате. Нико није размишљао о штрајку јер смо сви ми знали да добрим играма сигурно идеш негде. То смо схватили - рекао је Бурзановић. 

Он је био велики миљеник навијача Црвене звезде јер је постигао чак четири гола вечитом ривалу, али ни то није било довољно да добије место у тиму.

- Након што сам отишао на позајмицу у Будућност, тамо одиграо добро, звали су ме и рекли ми да ћу да будем капитен. Нисам тражио траку, тражио сам простора да играм. Након свега тога сам пошао на припреме са Звездом, видео да ме опет нема и покупио сам ствари. Мислио са да се вратим кући, али тада се појавила та понуда Нагоје и они то нису хтели да одбију. Продат сам био за 1.100.000 евра, тако да је Звезда зарадила на мени - рекао је Бурзановић. 

Испричао је како је дошао од једног од најмање плаћених играча, до једног од најплаћенијих. Ипак, и поред тога је остао ускраћен. 

"Опростио сам 400.000 евра. Нисам могао психички да издржим. Имао сам армију навијача, клуб и све сам ја имао то што сам хтео. Волео сам да радим овај посао. Када сам дошао у Звезду, имао сам трећи најмањи уговор тамо, а био сам звезда прелазног рока на Балкану. Успео сам играма и понашањем да продужим уговор, да онда будем међу три најбоље плаћена играча - закључио је Бурзановић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)