ИБРАХИМОВИЋУ ЗАБРАНИЛИ ВАКЦИНУ У БЕОГРАДУ: Станковић средио све за Златана, а онда се десио проблем

Новости онлине

26. 04. 2021. у 09:44

ЗЛАТАН Ибрахимовић одлучио је да прими вакцину против корона вируса, о њој се распитивао код Дејана Станковића, све је било договорено, међутим посао је пропао у последњи час.

ИБРАХИМОВИЋУ ЗАБРАНИЛИ ВАКЦИНУ У БЕОГРАДУ: Станковић средио све за Златана, а онда се десио проблем

Фото: Принтскрин

У читаву акцију се умешао Милан и забранио Швеђанину да отпутује у Београд, преноси "Српски телеграф".

"Росонери" имају посебан медицински протокол који забрањује играчима да тек тако напуштају Италију, па иако је Станковић све средио како би се Ибрахимовић вакцинисао у Београду - то се (за сада) неће догодити.

"Златан Ибрахимовић, попут доста људи из Италије, изразио је жељу да дође у Србију и прими вакцину против корона вируса. У то име, помогао му је тренер Црвене звезде Дејан Станковић, који је обезбедио услове да Швеђанин у Београду добије цепиво. Међутим, Милан је забранио нападачу да дође у Србију јер се још руководи ригидним протоколом када је реч оваквим стварим", преноси "Српски телеграф".

Претходно је председник Удинезеа у Београду добио вакцину против корона вируса, такође уз помоћ Дејана Станковића, али то неће бити могуће са бившим саиграчем из Интера.

Ибрахимовић је иначе пре скоро три месеца у Београду добио ружне увреде на "Маракани", када га је једна непозната особа вређала на националној основи, а због тога је УЕФА казнила клуб, док је сјајни Швеђанин спречио и већу казну.

(Српски телеграф/Мондо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)