БОЖИДАР МАЉКОВИЋ: Поносни смо на процес имунизације спортиста

Novosti online

21. 04. 2021. у 14:50

ПРЕДСЕДНИК Олимпијског комитета Србије Божидар Маљковић рекао да је поносан на процес имунизације спортиста, за коју је истакао да није обавезна.

БОЖИДАР МАЉКОВИЋ: Поносни смо на процес имунизације спортиста

Фото: ОКС

Председник ОКС је констатовао и да је све већи број спортиста који се укључују у процес имунузације.

- Поносни смо на процес имунизације спортиста вакцинацијом који смо спровели заједно са Министарством омладине и спорта и Владом Србије. Све је већи број вакцинисаних и ревакцинисаних спортиста, што ће помоћи да се они што боље спреме за наступ у Токију са фокусом на спортске резултате, рекао је Маљковић.

- Вакцинација спортиста није обавезна, али јесте пожељна јер ће допринети општој сигурности и здрављу спортиста, али и комплетног становништва у Србији, као примарном циљу, казао је председник ОКС.

На првој редовној седници Скупштине ОКС у олимпијском циклусу "Париз 2024", која је одржана путем интернета, усвојени су финансијски извештај, извештај Надзорног одбора за 2020. годину, као и финансијски план за текућу.

Маљковић је рекао да Међународни олимпијски комитет и председник Томас Бах пружају "снажну подршку" и ОКС-у у спровођењу имунизације и "заштити спортиста".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ХРВАТСКА ГЛЕДА И НЕ ВЕРУЈЕ: Здравко Мамић одушевљен Србима: Они су друга димензија, да их имамо у екипи - били бисмо у финалу!

ХРВАТСКА ГЛЕДА И НЕ ВЕРУЈЕ: Здравко Мамић одушевљен Србима: "Они су друга димензија, да их имамо у екипи - били бисмо у финалу!"

ХРВАТСКА и Бразил играју у четвртфиналу Светског првенства у фудбалу, а уочи те утакмице хрватска јавност са пажњом је пратила шта је о учинку који је Србија имала у Катару говорио Здравко Мамић.

08. 12. 2022. у 16:56

МНОГИ ЋЕ СЕ ИЗНЕНАДИТИ: Како се Његош заправо звао? Ословљавали су га са Петар и Раде, али је његово крштено име било другачије

МНОГИ ЋЕ СЕ ИЗНЕНАДИТИ: Како се Његош заправо звао? Ословљавали су га са Петар и Раде, али је његово крштено име било другачије

ВЛАДИКА ПЕТАР II Петровић Његош био је и остао упамћен као врло харизматична личност, маркантни владар, али и дубоко просветљена мисаона фигура о чему сведоче његова знаменита књижевна дела. Иако су у усменој традицији и писаној историји његов лик и дело опште познати, неки битни детаљи из његовог живота слабо су познати.

08. 12. 2022. у 18:51

Коментари (0)

МИЛИЦА УПУТИЛА ПОРУКУ ВАТРЕНИМА: Огласила се после елиминације моћног Бразила