РАДЕ БОГДАНОВИЋ: Флорентино Перез је матора дртина, уништава фудбал!

Novosti online

20. 04. 2021. у 23:33

РАДЕ Богдановић, бивши фудбалски репрезентативац наше земље и бивши играч Атлетико Мадрида, екипе која је прихватила учешће у Суперлиги, био је оштар према првом човеку овог такмичења.

РАДЕ БОГДАНОВИЋ: Флорентино Перез је матора дртина, уништава фудбал!

Фото З. Јовановић Мачак

Када год Раде негде гостује, све очи су уперене ка том догађају јер је један од људи који нема длаке на језику и отворено сме и може да прича о свим дешавањима у свету фудбала. 

Човек који је играо у неким од најјачих лига на свету попут Шпаније и Немачке, веома је огорчен чињеницом да ће се основати такозвана Суперлига Европе, у којој ће се такмичити и његов бивши клуб, а своје импресије поделио је за Телеграф.

- Доласком Арапа и Американаца у клубове и у фудбал, било је јасно шта ће се догодити. Ништа ново, ја сам давно рекао да ће се фудбал раздвојити на богате и сиромашне, богати ће да га играју, а сиромашни ће бити посматрачи. Похлепа ће преовладати и богати ће узети све, док овим другима ништа неће остати.

- Фудбал је постао трка за новцем. Као када деци дате шећерлему, а оно је одмах узме и баци се на њу. Али ја питам, за кога ће га онда они играти? - разочарано констатује Раде Богдановић.

Посебно оштар био је према Флорентину Перезу за кога сматра да је највећи кривац за тренутно дешавање.

- То је једна матора дртина којој би боље било да оде крај реке, поведе унуке, уколико их има, и шета се с њима. Нека искористи ово мало времена што му је остало на неки леп начин, а не да упропашћава фудбал који сви волимо - рекао је Раде Богдановић за Телеграф.

Изузев Атлетико Мадрида, Раде Богдановић је наступао још за Жељезничар, Бреду, Поханг, Вердер... А одиграо је чак и три утакмице за национални тим Југославије, док је постигао два поготка.

(ТЕЛЕГРАФ) 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

ludi milojko

21.04.2021. 04:48

amerikanci su upropastili i formulu jedan. njima je najbolje da se drze svog dosadnog bejzbola, americkog kvazi fudbala i golfa a ne da upropastavaju sve cega se late, a latili su se iskljucivo para radi.