МИТАР МРКЕЛА СИЈА ОД СРЕЋЕ: Звезда је пре нашег доласка била у руинираном стању, а погледајте нас сада

Новости онлине

16. 04. 2021. у 11:24

СПОРТСКИ директор Црвене звезде Митар Мркела каже да је поносан на резултате тог клуба.

МИТАР МРКЕЛА СИЈА ОД СРЕЋЕ: Звезда је пре нашег доласка била у руинираном стању, а погледајте нас сада

Фото: М. Вукадиновић

"Први пут у историји ћемо четири пута заредом освојити титулу, први пут смо освојили 11 бодова у групној фази УЕФА такмичења. То су резултати за понос свих навијача. Ја сам поносан. Звезда се подигла на УЕФА листи, сада смо у првих 50 тимова. Јако сам срећан због тога, као и наши навијачи. Али и разумем што је људима интересантно да се прича о негативним стварима", рекао је Мркела гостујући на телевизији "К1".

Велика ствар је била и долазак Дејана Станковића на место шефа стручног штаба.

"Слажем се да је он добитак Црвене звезде. Велико фудбалско име, које има феноменалану каријеру. Мало је таквих примера, да су се играчи такве биографије вратили у српски фудбал. Поред тога што је одлично играо, он тренерски посао обавља сјајно. Води тим ка успесима", додао је он.

Мркела је открио и планове за будућност.

"Звезда увек мора да тежи још бољим резултатима. Овај клуб никада не би био шампион Европе да смо се задовољавали оним што имамо у том тренутку. Ми смо из године у године у годину напредовали као тим и клуб. Звезда је пре нашег доласка била у руинираном стању, сваке године смо се подизали. И сада имамо бољи тим него пре три, или четири године. Покушаћемо да играмо у Лиги шампиона и тамо будемо конкурентни, конкурентнији него пре", закључио је Мркела.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)