ИБРАХИМОВИЋ СПАСАО ЗВЕЗДУ ЖЕСТОКЕ КАЗНЕ: Несебични Златан помогао црвено-белима!

Novosti online

14. 04. 2021. у 16:55

ДОБИЛИ смо епилог немилих сцена са западне трибине стадиона Рајко Митић.

ИБРАХИМОВИЋ СПАСАО ЗВЕЗДУ ЖЕСТОКЕ КАЗНЕ: Несебични Златан помогао црвено-белима!

Фото: АП

Два месеца су црвено-бели чекали казну из УЕФА, а када је стигла лакнуло је. Одлука УЕФА јесте да суспендује присуство навијача на наредном европском мечу уз новчану казну од 30.000 евра, могла је да буде знатно оштрија да није било једног човека. 

Како сазнаје "Моззарт спорт" Звезду је казне спасао управо главни актер - Златан Ибрахимовић.- 

Иако је могао да поднесе приватну тужбу, Златан Ибрахимовић је одмах после београдског меча рекао пријатељима из Црвене звезде да то неће урадити. И не само то. Помогао је бившем саиграчу из Интера, Дејану Станковићу, на још један начин. 

Рекао је да Црвена звезда може да рачуна на њега, чак и да је спреман да сведочи у њену корист приликом поступка због непримереног понашања једног од гледалаца у Љутице Богдана.

На крају је Златан Ибрахимовић изненадио све. Уз помоћ појединих српских пријатеља (срећом па су такви многобројни) саставио је изјаву о томе како се у Београду осећао сјајно током дводневног боравка, како су му сви из Црвене звезде указали огромно поштовање и част. 

И да се уопште није увредио због повика једног навијача са трибина стадиона Црвене звезде. Чак је и похвалио организацију меча речима да су људи из Звезде учинили све како би се осећао лепо и сигурно. 

Писмо такве садржине, са све потписом једног од најбољих нападача света отишло је на адресу дисциплинске комисије УЕФА. И сигурно утицало да Црвена звезда не добије јачу казну. Мада ће и и ова "глоба" сигурно заболети челнике и стручни штаб Црвене звезде.

(Моззарт спорт) 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (16)

Ruben

14.04.2021. 18:19

@Nebojša - Zato sto se vjerovatno radi o jednom od onih koje je Tijanic nazavao (sa pravom) SKOTOVIMA kojima je Sloba - a kasnije i Dosmanlije - poverio ekonomiju. Novac u sluzbi bahatosti jednog vulgarnog skota

Rale

14.04.2021. 17:10

Veliki čovek sa velikim srcem.Hvalati Za ljudskost i veličinu iskazanu.Ti Zvezdo,ako je tačno daje ta osoba sedela u loži zna se ko je.Ima ime i prezime.A ne da zbog takvog ispasta i Zlatan,FK i cela Srbija.

Zoran Petrović

14.04.2021. 18:22

Sa zataškavanjem imenom te osobe , C. Zvezda ( a pogotovo gospodin Terzić kao odgovorno lice kluba ) pokazali su da štite kompleksaše , maloumnike i debile .. A policija nije insistirala na rešavanju ovog dela , jer su i oni u istim čamcem sramne " bezrazložne mržnje " na osnovu porekla i veroispovesti..