МАМИЋ ОБЈАВИО ЕКСКЛУЗИВНЕ ДОКУМЕНТЕ: "Динамо је био канта за шутирање, а ја Бил Гејтс" (ФОТО)

Novosti online

13. 04. 2021. у 08:29 >> 08:44

ЗДРАВКО Мамић је можда изгубио правосудну битку против хрватске државе, али не одустаје од медијског циркуса.

МАМИЋ ОБЈАВИО ЕКСКЛУЗИВНЕ ДОКУМЕНТЕ:  Динамо је био канта за шутирање, а ја Бил Гејтс (ФОТО)

ФОТО: Принтскрин

Бегунац од хрватског правосуђа врло је активан на свом Фејсбук каналу где свакодневно објављује приче о судијама и њиховој наводној умешаности у криминалне активности, а јуче је отишао и корак даље

Објавио је ексклузивне уговоре о зајму којима је Динаму посудио 82 милиона куна (око 11 милиона евра) у тренутку када је био у финансијској кризи.

- Ја нисам нормалан. На рачуну сам имао 40 милиона марака у готовини од изградње зграда, продаје предузећа и других послова у којима сам се борио рукама и ногама. Био сам најлакши и најслободнији човек на свету. Министри, градоначелници, председници и други угледни грађани плаћали су да буду у мом друштву. Да сам тада новац ставио у некретнине, злато и акције, лежао на Бахамима и пензионисао се, данас бих био милијардер, али данас не би постојао Динамо. Моја породица би била безбрижна. Али нисам то ја. Поред тих 40 милиона марака, Спортска агенција Мамић имала је уговор са 100 најталентованијих фудбалера Хрватске и региона. Ненормалан какав сам, крајем 2002. године, одлучујем да све што имам уложим у мртваца, клуб који против себе има 114 тужби, стотине милиона дуга, нема играча, нема новца за грејање или струју. Из љубави, а већина вас би рекла из глупости, узмем свој новац и дам га у клуб да би преживео. Клуб који у то време не вреди пребијене паре на тржишту, а од имовине има муку и проблеме. ПРВИ ПУТ У ИСТОРИЈИ износим у јавност део уговора о зајму, без цензуре. Дао сам 82 милиона свог новца, само да бих Динамо одржао у животу. А данас сам лопов. Лопов чега? Динамо је био канта за пуцање, а ја Бил Гејтс - написао је Мамић у свом саопштењу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)