ЗБОГ МИТИЋА ЈЕ ТОЗОВАЦ ПОСТАО ЗВЕЗДАШ: Дружио се са Џајићем коме је из Америке доносио аспирине

Novosti online

06. 04. 2021. у 10:36

ЛЕГЕНДАРНИ фолк певач Драган Живковић Тозовац изгубио је битку са вирусом корона. После славног глумца Власте Велисављевића, опаки вирус однео је живот још једног ватреног навијача Црвене звезде из јавног живота Србије.

ЗБОГ МИТИЋА ЈЕ ТОЗОВАЦ ПОСТАО ЗВЕЗДАШ: Дружио се са Џајићем коме је из Америке доносио аспирине

Фото: Архива новости

"Кривац" што је Тозовац постао Звездаш је прва Звездина звезда, виртуоз у копачкама Рајко Митић.

- Од када сам још на земљаном терену, педесетих година прошлог века гледао Рајка Митића. Тада се родила љубав, која траје и данас, са тим што данас мање пратим, односно не идем на стадион. Да ти сине, дочарам то време. То није била Маракана, она је дошла касније. То је била нека шљака, али је гледалаца било много и сви су долазили да гледају Митића. Много су далеко те године - говорио је пре три године Тозовац за Курир.

Шта жели Звезди, није умео да артикулише на најспретнији начин, али за Нову, 1980. годину, је изјавио нешто што многи Звездаши имају на души.

- Желим им много штошта! Не знам шта не желим као звездаш. Фудбалерима да се што боље слажу, што више здравља, мање повреда у игри, достојне противнике и много добре игре. Директору и мом пријатељу и имењаку, желим што мање главобоље, а ако их буде имао - нека се обрати мени, донео сам доста дорбих аспирина из Америке. Обожаваоцима и навијачима Звезде много пријатних тренутака на утакмици овог великог клуба - казао је Тозовац, а за пријатеља алудирајући на Драгана Џајића.

Тозовац је испричао и једну анегдоту са играчима Партизана, тачније са славним Велибором Васовићем.

- У време када је Партизан играо финале Купа шампиона са Реалом (1:2), радио сам у Амстердаму. Певао и свирао са ансамблом Београд пола године у једном југословенском клубу. Тада сам се сретао и дружио са Велибором Васовићем, сјајним фудбалером, интелектуалцем, који је оставио дубок траг у фудбалу - закључио је Тозовац.

(Телеграф.рс/Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)