ПОРУКА ИЗ НОВОГ ПАЗАРА: Изгубили смо, из Новог Сада носимо најлепше утиске! Лалатовић је посебна прича!

А. Илић

03. 04. 2021. у 16:43

ФУДБАЛЕРИ Новог Пазара поражени су на гостовању Војводини у Новом Саду са 1:0.

ПОРУКА ИЗ НОВОГ ПАЗАРА: Изгубили смо, из Новог Сада носимо најлепше утиске! Лалатовић је посебна прича!

ФОТО: ФК Војводина

Упркос поразу гости су се огласили поруком у којој су захвалили домаћину на гостопримству. Спортски директор Емир Бирохац захвалио се Новосађанима. 

- Иако нисмо успели да побољшамо бодовни салдо из Новог сада понели смо најлепше утиске. Поново је тако мало недостајало да позитиван утисак који смо оставили на терену преточимо у активан резултат. Исходом меча нисмо и не можемо да будемо задовољни, а све остало било је за аплаузе. Војводина је по ко зна који пут на делу показала да је велики и организован клуб. Од амбијента на стадиону, опхођења челних људи Новосађана, све је било на нивоу величине тог клуба. Да утакмица протекне у коректној и пријатељској атмосфери побринули су се сви актери, на челу са играчима, до судијске екипе, која је без грешке обавила свој посао, рекао је Бихорац. 

Он је потом говорио о тренеру Новосађана. 

- Тренер Ненад Лалатовић је посебна прича. Годинама на најдиректнији начин исказује поштовање према граду и клубу Новом Пазару. То ради из срца и зато и има безброј поштовалаца у нашој средини. Хвала му за лепе речи и истину коју шири о нама. Нови Пазар цени такво понашање и увек ће Војводини и њему лично знати да узврати на истоветан начин, рекао је спортски директор ФК Нови Пазар Емир Бихорац

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)