БИЗАРНО УБИСТВО НАКОН "ОЛД ФИРМА": Ренџерсови хулигани мачетом убили оца двоје деце!

Novosti online

24. 03. 2021. у 19:55

ФУДБАЛЕРИ Ренџерса су после десет година вратили титулу првака Шкотске на "Ајброкс", а у недељу су играли против највећег ривала Селтика (1:1) и после тог меча су остали и даље непоражени у лиги.

БИЗАРНО УБИСТВО НАКОН ОЛД ФИРМА: Ренџерсови хулигани мачетом убили оца двоје деце!

Foto: Printskrin

Ипак, после најновијег "Олд Фирма" нам је из Шкотске стигла трагична вест, која нема везе са дешавањима на травнатом тепиху

Познато је да је ривалство између Ренџерса и Селтика једно од највећих на свету, а овог пута је оно прешло границе здравог разума.

Наиме, шкотски медији пишу да је четвроро навијача Ренџерса после утакмице усмртило присталицу Селтика Камила Чаришзина (35) на најстрашнији могући начин.

Наводно, три мушкарца и једна девојка су на улицама Глазгова после "Олд Фирма" мачетом пререзали грло несрећном навијачу Селтика пољских корена.

Чаришзин, који је отац двоје мале деце, је убијен на 500 метара од своје куће.

Полиција трага за нападачима, а чак су позвали у помоћ и навијачке групе како би расветлили ово зверско убиство. А према наводима шкотског "Сана", сви су били под дејством алкохола.

- Младић је изгубио живот и ми морамо да знамо ко је одговоран за то - стоји у саопштењу полиције која је оставила и број телефона да се грађани јаве уколико су нешто видели.

(ИНФОРМЕР) 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)