ПАРТИЗАН ИЗАБРАО ШПИЦА ЗА ЛЕТО: Црно-бели спремни за прелазни рок

М. Блажић

19. 03. 2021. у 19:16

ПАРТИЗАН овог пролећа нема ни најмањих проблема са ефикасношћу, али је јасно да ће "ваљак" у нову сезону морати да уђе са "освежењем" у најистуренијем делу тима. Француз Жан-Кристоф Бајебек још није показао оно због чега је доведен, Никола Штулић није засада "порастао" до жељеног нивоа, па стратег црно-белих Александар Станојевић пред сутрашње гостовање Бачкој (15 - Арена 1) најављује акције спортског сектора клуба везане за летњи прелазни рок.

ПАРТИЗАН ИЗАБРАО ШПИЦА ЗА ЛЕТО: Црно-бели спремни за прелазни рок

Фото: ФК Партизан

- Јасно смо ставили до знања да желимо да откупимо Холендера. Осим тога, тачно знамо кога хоћемо и желимо на лето. Већ смо дефинисали ког нападача, разговараћемо и са члановима скаутинг службе, да и она потврди. Очекујемо да појединости око тог нападача завршимо у јуну. Можда и раније, ако је могуће - каже Станојевић.

Француски нападач је постигао првенац против Златибора, али је свима јасно да га до улоге стартера чека много посла.

- Код нас је стално доказивање. Једна утакмица може да вам помери ствари у позитивном или негативном смислу. Нема гаранција, из седмице су седмице се потврђујемо. Добиће Бајебек шансу, али све зависи од њега и екипе.

Није Станојевић желео да придаје велики значај чињеници да су пре неколико дана кажњена четири млада играча.

- То су текуће, нормалне ствари. Дефинисали смо начин функционисања, поставили систем вредности који се мора поштовати. Нема ничег сензационалног. Не волим да поредим, али свако време је исто кад је однос према дресу у питању. Да ли се мисли на оно што је било пре 30 или шта ће бити за 40 година никад не смете да будете равнодушни и ноншалантни - закључио је стратег "ваљка".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)