ВАЗУРА НАЈАВИО - ИСПУЊЕНО: Миљеник партизановаца парафирао нови уговор! "Стрпљен спашен" (ФОТО)

А. Илић

19. 03. 2021. у 13:29

НАЈАВИО је генерални директор Партизана Милош Вазура јуче да нас чекају нови потписи у наредним данима, то је одмах кренуло да се остварује.

ВАЗУРА НАЈАВИО - ИСПУЊЕНО: Миљеник партизановаца парафирао нови уговор! Стрпљен спашен (ФОТО)

ФОТО: ФК Партизан

Нови уговор са Партизаном потписао је искусни штопер и један од миљеника навијача Бојан Остојић. 

Тридесетседмогодишwи штопер је потписао уговор на још годину дана. 

Каријеру је почео у Севојну, потом је наступао за Слободу из Ужица, БАСК, Нови Пазар, Вождовац и Чукарички. Претходне четири године наступа за Партизан. 

- Бити лојалан клубу и спреман да у сваком тренутку одговориш захтевима тренера и институције какав је ФК Партизан је оно што се увек и свуда највише вреднује. Стога ми је посебно драго што смо данас продужили уговор са Бојаном Остојићем, који је у клубу већ пет година и који зна како се носи и колико је тежак дрес Партизана. Зато му још једном искрено честитам и желим пуно успеха у години која је пред њим - рекао је генерални директор ФК Партизан г. Милош Вазура.

- Морам признати да је и за мене било велико изненађење. Не могу да кажем да се нисам негде потајно надао, али био сам свестан да сам већ доста дуго у Партизану, да долазе и други играчи и да је то у фудбалу неки нормалан процес. Стога ми је овај уговор још дражи, јер је дошао на иницијативу шефа Станојевића који важи за суровог професионалца, који из сваког играча извлачи максимум и за кога је једина мера искључиво рад, однос на терену и професионални однос према екипи. Захвалан сам њему и људима из клуба на поверењу које ми је указано. 

Имао је једно обећање за навијаче. 

- Оно што сигурно могу да обећам је да ћу, кад год то буде одлучио, бити ту за њега, за тим и терен, баш као и до сада.

Остојић се на крају осврнуо на свој почетак у Хумској. 

Направићу дигресију, по доласку Марка Николића нисам играо у почетку, па смо касније освојили дуплу круну, а и шеф Милошевић ме је рехабилитовао, па смо донели трофеј Купа! Нека буде по добром и по Божијем закону и ја сам пресрећан. А што се тиче утакмица које памтим, управо тај Куп и утакмица у Новом Саду када сам дао гол Војводини и када ми се, управо тада, родила ћерка Викторија! У мом случају заиста важи „стрпљен-спашен, каже Остојић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)