МАМИЋ ОТКРИО НЕВЕРОВАТНЕ ДЕТАЉЕ: Довели смо капитена Милана, Динамо вреди 300.000.000 евра

Novosti online

16. 03. 2021. у 19:09

ЗДРАВКО Мамић је држао уторак конференцију за новинаре скоро два сата поводом правоснажне пресуде која је донесена против њега и његовог брата Зорана Мамића.

МАМИЋ ОТКРИО НЕВЕРОВАТНЕ ДЕТАЉЕ: Довели смо капитена Милана, Динамо вреди 300.000.000 евра

Foto: Printskrin Youtube/Radiotelevizija Herceg-Bosne

Он је причао о Динаму из Загреба, вредности тог тима, а истакао је да су "модри" завршили још једно занимљиво појачање.

- Нека позову ревизоре у клуб и нека на данашњи дан попишу стање, јер то би било највеће хвала браћи Мамић. Јако је битно да се зна у којем тренутку смо ми отишли из клуба и какав смо клуб оставили. У овој у дисквалификацији и инструментализацији, у овој обмани, где смо ми лопови и криминалци, а све друго што је стварно говори другачије - ја их молим да направе записник какво је стање благајне - рекао је Мамић.

Мамић је потом открио детаље финансијског стања Динама. Такође, дао је своју оцену вредности екипе.

- Стање благајне је такво да Динамо није дужан у овом тренутку ниједне липе никоме! Стање резултата је да је ово једна од најбољих сезона у историји клуба. Први смо на табели, актуелни смо у полуфиналу купа и још увек смо "живи" у осмини финала Лиге Европе. Тим нам на "Трансфермаркту", иако то није службени сајт, вреди 110.000.000 евра. А ја кажем да Динамо данас вреди 300.000.000 евра, зато што Динамо има најбољу школу у Европи - рекао је Мамић, који је потом открио и један нови посао Загрепчана који би у будућности могао да им донесе велику корист.

- Сведоци смо и данас да је овог уторка у Динаму потписао уговор дечко који је био капитен генерације Милана до 15 година, који је италијански репрезентативац и који се апсолутно може упоредити са тренутком кад је у Динамо дошао Дани Олмо - закључио је Мамић.

Реч је о Матеу Тонону, који има 16 година, а у клуб га је довео исти менаџер који је то урадио и с Данијем Олмом. У Динамо Загребу је од раније Тононов старији брат Алесио.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

(Мондо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)