ВУЛЕТИЋА ТРЕБА ДА БУДЕ СТИД: Порука Вучића и Вулина бившем потпредседнику ФК Партизан

танјуг

06. 03. 2021. у 23:12

ВУЛЕТИЋА ТРЕБА ДА БУДЕ СТИД: Порука Вучића и Вулина бившем потпредседнику ФК Партизан

FOTO: M. Vukadinović

БИВШИ потпредседник ФК Партизана Владимир Вулетић требало би да се стиди, а грађани ће наредних недеља сигурно моћи да виде какве су његове везе биле са криминалним кланом, истакли су вечерас председник Србије Александар Вучић И министар полиције Александар Вулин.

Вулин је, на питање о Вулетићевом интервјуу „Крик-у“, у коме је рекао да су се две струје у клубу бориле за превласт , а да је једну предводио Новак Недић који је помагао да група Беливука уђе на трибине, а да је Александар Видојевић био значајнији од њега, рекао да Вулетић зна зашто треба да се стиди "онога што је говорио због онога што је радио".

Председник Вучић је казао да то знају и премијерка и он, али да, због тужиоца то не смеју да кажу.

На тврдње новинара “Крик-а” да је Недић један од његових блиских сарадника Вучић је упитао које је Недић кривично дело починио.

- „Грађани, ће сигуран сам у недељама пред нама моћи да виде какве су његове везе биле са криминалним кланом - одговорио је Вучић уз констатацију "као што сте преко криминалаца из МУП-а добили слике мога сина, а на крају никада нисте могли да покажете никакво његово криминално дело“

Државни органи су ти, наглашава, који процењују да ли је неко починио кривично дело.

- „Недић годинама није ни на стадиону, ни на некој трибини. Да ли је желео у почетку да буде у Партизану, нема сумње. Ко то приликом доласка на власт није чинио. Али му није пошло за руком, јер је Вулетић био сналажљивији. Њему је боље ишло са том криминалном групом - приметио је иронично он.

Уверен сам, како је рекао, да ће грађани наредних дана моћи да виде како је то Вулетићу ишло много боље.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)