РФК “ГРАФИЧАР“ на мапи пројеката Европске уније

Novosti online

03. 03. 2021. у 15:35

Na dvodnevnom seminaru koji je održan 27. i 28. februara 2021. u Duboju u okviru projekta “Stvaramo životne šampione: zajedno za zdraviju i sigurniju zajednicu” trenerima omladinske škole RFK “Grafičar”, FK Maribor, FK Nova gorica, FK Doboj i FK Pelister predstavljene su aktivnosti čiji je cilj revitalizacija obrazovne i pedagoške uloge fudbala kao sporta.

РФК “ГРАФИЧАР“ на мапи пројеката Европске уније

ФОТО: РФК Графичар

- Izuzetno smo ponosni na ovaj projekat i saradnju sa Razvojnim centrom za mlade iz Beograda, kao i na saradnju sa ostalim klubovima iz regiona sa kojima delimo zajednički cilj; kreiranje zdravog okruženja i pravih vrednosti za buduće generacije. Savremeni fudbal je multi disciplinaran i konstantno napreduje, što predstavlja poseban izazov trenerima mladjih kategorija i zahteva neprekidnu edukaciju. U saradnji sa profesorima sa univertziteta iz Turske, Srbije i Makedonije, treneri dobijaju nova saznanja iz oblasti psihologije i pedagogije koja će primenjivati u radu sa mladim igračima – izjavio je predsednik RFK “Grafičar” Slobodan Govedarica. 

ФОТО: РФК Графичар

Projekat je podržan od strane mnogih afimrisanih igrača koji imaju zavidne nacionalne i internacionalne karijere. Zvezdinoj filijali, najdraža je podrška kapitena i golmana FK Crvena zvezda Milana Borjana 

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)