ПУКЛА ЉУБАВ ИЗМЕЂУ ВОШЕ И ЛАЛЕ! Први човек Војводине о Лалатовићевим искакању из система

Новости онлине

01. 03. 2021. у 09:26

ПУКЛА ЉУБАВ ИЗМЕЂУ ВОШЕ И ЛАЛЕ! Први човек Војводине о Лалатовићевим искакању из система

Foto: Fk Vojvodina

НЕНАД Лалатовић је био све у Војводини, човек који је после дуго времена и донео трофеј у Нови Сад. А онда диципслински поступак клуба против омиљеног тренера.

Да ли је то пукла љубав између Воше и Лале? О томе је причао председник клуба Драгољуб Самарџић у интервју за “Данас”.

Први човек клуба каже да нема ничег страшног у томе што је клуб покренуо дисциплински поступак против Лалатовића, конкретно због тврдњи да би Воша имала четири бода више да је судије нису оштетиле “на правди бога“.

“Нико са стране нам ништа није тражио или сугерисао, нити је овај потез усмерен против Ненада лично, јер и даље имамо високо мишљење о његовом раду у Војводини... Само смо имали право и обавезу да реагујемо на Лалатовићево поновно искакање из система. Није му ово први пут да излази изван ингеренција шефа стручног штаба... Прејаке су речи дисциплиновање и ућуткивање у вашем питању, пре бих рекао да желимо да га на другачији начин подсетимо на правила понашања, јер сви пређашњи разговори нису уродили плодом“, каже Самарџић за Данас.

Или ако ћемо пластично...

“Могу да му будем отац по годинама, па волим родитељски да га загрлим и укажем му на неке ствари, он обећа да неће више, као на последњим зимским припремама, а онда му се деси онакав иступ у медијима“.

Самарџић је иначе задовољан суђењем на утакмицама Војводине, мада је, како сам каже, грешака било, али он ту није видео намеру. Као што није видео ни злу намеру Лалатовића, па не очекује било какве проблеме у даљој сарадњи.

“Није нам идеја да пречицом дођемо до раскида уговора, ако је то неко мислио. Ово је искључиво ствар поштовања клупске дисциплине“.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)