КРСТАЈИЋ О ЛУДОМ БОСАНЦУ КОЈИ ЈЕ УЗЕО РЕПРЕЗЕНТАЦИЈУ: Мене су довели Кокеза и покојни Буњевчевић, а не Муслин

Новости онлине

28. 02. 2021. у 13:29

КРСТАЈИЋ О ЛУДОМ БОСАНЦУ КОЈИ ЈЕ УЗЕО РЕПРЕЗЕНТАЦИЈУ: Мене су довели Кокеза и покојни Буњевчевић, а не Муслин

Фото: М.Вукадиновић

ТРЕНЕР фудбалера ТСЦ из Бачке Тополе и бивши селектор Србије Младен Крстајић причао је за ,,Курир“ о свом периоду на клупи ,,орлова“.

Многи су осуђивали Крстајића због прихватања посла селектора, иако тренерског искуства нема, али он је направио паралелу са Френком Лампардом и истакао да је ипак имао среће.

– Играч, директор, председник, селектор, сада тренер. То значи, гледа ме бог, а не бежим од изазова. Једном приликом, један водитељ је рекао, кад сам преузео репрезентацију, луди Босанац је прихватио да буде селектор. А што да не прихватим? Нисам прихватио да будем кардиолог, већ селектор. Нисам имао искуство. Јок! А шта, Лампард је у Челсију имао искуство. Хајде, сад! Цео живот се бавим фудбалом. Шта значи селектор? Селектирам најбоље играче, имам тим стручњака око себе и то је то – Крстајић.

Крстајић каже да не зна да ,,повуче ручну“ и потом открива како фунционише репрезентација.

– Такав сам по природи, можда због тога, јер не знам да повучем ручну. Да разјаснимо то у вези с Муслином, јер то многи воле да ми спочитавају. Мене су довели Кокеза и покојни Буњевчевић, а не Муслин! Да знате за убудуће, у репрезентацији кад дође нови селектор, помоћни морају бити компензација. Један из Звезде, други из Партизана. Да имаш баланс! Ето, да јавност сазна нешто што досад није знала. То је оно што није нормално. Замисли да у немачкој репрезентацији буде један из Бајерна, а други из Дортмунда… Код нас је другачије – открива Крстајић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Gazda

28.02.2021. 16:04

To je slučaj sa tobom, postavili te za selektora koji neće biti samostalan u odlučivanju izbora i sastava reprezentacije, već da radiš po uputstvima i nalozima drugih. Jer ti po svom znanju nikako nebi mogao da budeš selektor. Pogledaj Piksija on postavlja uslove i dovodi sa sobom pomoćnike, ali ne pristaje na uslovljavanje. Drugo, bio si pomoćnik Muslinu, gde je tu moral da njega smene, a postave tebe kao njegovog pomoćnika.