КРАЉЕВСКИ ТРЕТМАН: Роналдо изнајмио приватни авион да превезе повређеног мачора из Торина у Шпанију

Novosti online

25. 02. 2021. у 12:42

МАЧАК ПЕПЕ, кућни љубимац Кристијана Роналда и његове веренице Хеорхине Родригез, доживео је недавно саобраћајну незгоду кад га је ударио ауто док је бежао од куће.

КРАЉЕВСКИ ТРЕТМАН: Роналдо изнајмио приватни авион да превезе повређеног мачора из Торина у Шпанију

Фото: Printscreen

Срећна околност кад сте мачак у власништву Кристијана Роналда и Хеорхине родригез, чак и ако сте побегли из луксузног дома овог пара (зашто би ико бежао од Хеорхине?) је та што су велике шансе да ће ваш власник изнајмити приватни џет како би вас хитно послао у најбољу ветеринарску амбуланту у Шпанији.

Управо то се и десило Пепеу, реткој сфинкс мачки без длака која је апсолутни миљеник познатог пара и Роналдове четворо деце. Пепеу је живот спашен иако је било повуци-потегни. Он је отпуштен из ветеринарске станице и сад се опоравља код Хеорхинине сестре Иване.

Пепе је двогодишњи мачор расе сфинкс. Ако се питате какав је осећај мазити мачку расе сфинкс, шпански ХОЛА! магазин предочава да је то исто као да мазите очерупано пиле из супермаркета? Само што је Пепе мало скупљи, педигрирани мачичи ове расе коштају око три хиљаде евра.

- Малишанима је било тешко објаснити зашто не могу да се играју са њим, али Пепе се сад успешно опоравља у Шпанији. У најбољим је рукама - објавила је Хеорхина на чијем Инстаграму семогу наћи гомиле фотогргафија сада већ чувеног мачка Пепеа.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)