ЗДРАВКО МАМИЋ ИЗ МЕЂУГОРЈА: Ја сам навијач Звезде!

Новости онлине

23. 02. 2021. у 14:12

ЗДРАВКО Мамић, алфа и омега загребачког Динама и један од најуспешнијих спортских радника у региону, недавно је коментарисао успехе Модрих и том приликом се дотакао и Црвене звезде.

ЗДРАВКО МАМИЋ ИЗ МЕЂУГОРЈА: Ја сам навијач Звезде!

Фото ЕПА

Тачније, одговорио је на питање ко би победио у случају да се на терену састану Динамо и Звезде

- Јасно сам и јавно рекао да не бих желео да Звезду извучемо у Европи. Не желим Звезду против себе, желим Звезду поред себе. И нека Звезда напредује, ја сам њихов навијач и свих клубова с ових простора. Утакмица Динама и Звезде била би неизвесна, одлучивале би нијансе - преноси "Вечерњи лист" Мамићеве речи.

Говорио је Мамић и о хрватској лиги и нападима на Динамо.

- Хрватска лига напредује, што је феномен који не могу да објасним. Тамо нема новца за ово пиће које сада пијемо. Дивим се тим спортским радницима и како опстају без било каквих средстава. Што се тиче Динама, много пута сам показао да не гледам свој интерес него да подмећем своја широка леђа за интересе Динама. Мене можете да газите колико хоћете, али кад кренете на Динамо, ја немам кочнице и увек ћу реаговати.

- Сећам се кад сам за време рата путовао у иностранство и говорио да сам Хрват. Људи нису имали појма, па бих рекао да је то бивша Југославија. Знали су за Југославију, али су говорили "то су идиоти, убијају се, кољу се". Али, кад бисмо дошли до Шукера и Бобана, онда би знали о чему причамо - рекао је Мамић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)