НОВИ СЕЛЕКТОР ИЗАБРАО САРАДНИКЕ: Уз Пиксија Коцић, Живковић... а ту је и Јапанац

Н. ИЉУКИЋ

22. 02. 2021. у 20:02

ТОКОМ ове недеље ће ФСС да уприличи званичну промоцију селектора репрезентације Драгана Стојковића, а Пикси ће пробати да чврстом руком и са новим стручним штабом поново уведе ред међу "орлове", које навијачи у Србији већ дуго третирају као групу "распуштених грађана" који се у Пазови окупљају више због разоноде, мање због фудбала...

НОВИ СЕЛЕКТОР ИЗАБРАО САРАДНИКЕ: Уз Пиксија Коцић, Живковић... а ту је  и Јапанац

FOTO: M. Vukadinović

Селектору би у завођењу реда, рада и дисциплине требало да помогне и нови стручни штаб, у којем би први помоћници требало да му буду Братислав Живковић и Марко Перовић.

Тренер голмана ће бити Александар Коцић, који је овај посао већ радио код четворице селектора, Синише Михајловића, Радована Ћурчића, Дика Адвоката и Љубинка Друловића.

Из ФСС ће отићи кондициони тренер Андреја Милутиновић, а бригу о физичкој припреми ће убудуће да води Јапанац Кацухито Киноши, који је Стојковићу био асистент у Гуангџоу РФ.

Ово су људи који ће са Пиксијем покушати да врате "орлове" на победнички колосек, али и да од њих направе групу која хоће да пролије и крв, зној и сузе за национални дрес!

Познато је и да ће 12. селектор у историји репрезентације Србије да од старта окупљања за мартовске испите у квалификацијама за Мундијал у Катару уведе нека нова правила и свој "кућни ред" у кући фудбала у Старој Пазови.

СТОЈАНОВИЋ УМЕСТО МАТИЈАШЕВИЋА

НЕКАДАШЊИ голман шампионске генерације Црвене звезде Стеван Стојановић требало би да буде нови спортски директор рперезентације Србије, према предлогу Стојковића. Ово би значило да Владимир Матијашевић више не би обављао овај посао на Теразијама 35.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)