КОНАЧНО ЗБОГОМ КРИЗИ? Војводина исплатила део дуговања играчима

С. Б.

18. 02. 2021. у 19:21

ПРВИ пролећни тријумф из трећег покушаја. Фудбалери Војводине су у среду, победом над Вождовцем (2:0), после пораза на старту, а затим и ремија, поново на курсу високих амбиција. Проблеми у увертири наставка сезоне оличени у неисплаћеним зарадама, најављиваном штрајку су прошлост, како у клубу са "Карађорђа" оцењују, захваљујући подршци ФСС и јединству клупских структура.

КОНАЧНО ЗБОГОМ КРИЗИ? Војводина исплатила део дуговања играчима

ФОТО: Н. Карлић

Наиме, једна од три заостале зараде је исплаћена, а у скорије време се очекује да се дуговања играчима и запосленима намире.

- Лично, сматрам значајнијим чињеницу да су наши фудбалери са свечане ложе стадиона у дуелу са Вождовцем имали подршку и садашњег и бившег сазива Управе клуба - каже Драгољуб Самарџић, председник клуба.

- Такође, имамо и подршку челника ФСС, Славише Кокезе и Марка Пантелића, који су присуством на "Карађорђу" потврдили да су препознали озбиљност у раду, помогли и подржали наше планове и идеје у наредних неколико година. Дакле, најважније је да смо у сложеној ситуацији показали јединство и озбиљност у раду клуба.

Самарџић не крије да су Новосађани имали кризу, како каже, "празан ход у финансијама", али уједно наглашава да ће све своје обавезе испунити до краја.

- Питам се, ко није био у кризи, када цео свет кубури са короном, посебно оптерећен протоком новца. Не бежимо од својих обавеза, све ће бити испуњено и исплаћено, само молимо за разумевање и време. Код нас не влада расуло него јединство, посвећеност у раду у којем се све зна, ко, шта и како. Знамо да може боље, али тренутно смо задовољни - каже Самарџић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)