ЗЛАТАН ЈЕ ЈЕДНИМ ГЕСТОМ ОДУШЕВИО СРБИЈУ: Ибрахимовићева помоћ о којој је Станковић морао да ћути (ВИДЕО)

Новости онлине

18. 02. 2021. у 08:56

КРЕНУЛО је ситно одбројавање, прешли смо са дана на сате. Дошло је време за важан окршај Црвене звезде и Милана у оквиру нокаут фазе Лиге Европе.

ЗЛАТАН ЈЕ ЈЕДНИМ ГЕСТОМ ОДУШЕВИО СРБИЈУ: Ибрахимовићева помоћ о којој је Станковић морао да ћути (ВИДЕО)

ФОТО: Д. Миловановић

На једној страни Дејан Станковић и његова екипа, на другој Златан Ибрахимовић као предводник "росонера" - два пријатеља имају врло дугу историју која се тиче и хуманих дела.

Познато је већ да се Станковић и Ибрахимовић добро познају из времена када су играли за Интер, али мало се зна да је легендарни шведски репрезентативац имао и хумана дела помоћи Србији и региону.

Наиме, Деки и Златан су играли у Интеру од 2006. до 2009. године, где су заједно освајали трофеје пре Ибрахимовићевог одласка у Барселону.

Да је њихово пријатељство тада било одлично говори и да је Ибрахимовић 2014. године решио да помогне Србији када је захватиле захватиле незапамћене поплаве.

Станковић је одмах после великих поплава покренуо кампању у којој је било прикупљено довољно новца за изградњу нових 28 станова у Обреновцу, једно од места које је било најјаче погођено поплавама.

Тада је био договор да Станковић не сме да ништа говори о Златановој донацији, али је прича о тој помоћи касније "процурела" са неке друге стране и да се тако сазнало за велики гест Ибрахимовића, гест који му Србија неће заборавити.

Такође, Ибрахимовић је помогао и Босну и Херцеговину која је била погођена поплавама тих дана.

Да Златан прати све Станковићеве акције потврдио је и видео поруком подршке Декијевом кампу на Златибору:


 


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)