ЛАЛАТОВИЋ: Да сам "пројекат" водио бих Звезду, Вучић је Меси

Novosti online

09. 02. 2021. у 19:57

НИСАМ пројекат било какве политике, да јесам био бих у Црвеној звезди, рекао је тренер фудбалера Војводине Ненад Лалатовић.

ЛАЛАТОВИЋ: Да сам пројекат водио бих Звезду, Вучић је Меси

ФОТО: АП

Он је гостујући у Меридијановој емисији "Мој угао" у разговору са Миланом Бошковићем подсетио да је у Звезду дошао када у клубу није било струје.

- Да сам био пројекат доводила би се мени појачања, као Миодрагу Божовићу и Владану Милојевићу. Значи, ја нисам био ничији пројекат - каже Лалатовић.

Мене нико не занима у том смислу, али ја и даље имам право на своје мишљење, истиче Лалатовић.

- И даље говорим и даље тврдим... Због тога могу да ме мрзе. За мене у овом тренутку не постоји бољи политичар од Александра Вучића. И због тога сам постао „политички пројекат“, зато што сам то изговорио. Опет кажем - он је Меси, а када се буде појавио неко нови, можемо даље да разговарамо - истиче Лалатовић.

Он је прокоментарисао и тешку финансијску ситуацију у Војводини и недостатак реакције Управе.

- Пребацују лопту од једног до другог. Бајатовић увек има састанке, Самарџић увек каже: "Ја сам тек дошао, ја ту не могу ништа". Па, што си дошао ако не можеш ништа? Тренер се смењује када нема резултата, онда треба и Управа да се мења у таквим ситуацијама. Не знам шта да кажем - истакао је Лалатовић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)