ЂУРУЧИЋ: НЕМА ПРЕДАЈЕ! Против Партизана дебитује капитен кадетске екипе Напретка

Novosti online

05. 02. 2021. у 16:32

ТРЕНЕР Напретка Милан Ђуричић изјавио је да се његов тим неће унапред предати против Партизана, иако су приоритет мечеви са директним конкурентима у борби за опстанак.

ЂУРУЧИЋ:  НЕМА ПРЕДАЈЕ! Против Партизана дебитује капитен кадетске екипе Напретка

ФОТО: АП

Црно-бели у суботу од 17 сати у Хумској дочекују екипу из Крушевца.

- Ове године испада чак шест екипа, што аутоматски значи да је 12 кандидата у оптицају. Прве три утакмице у Крушевцу играмо са Јавором, Инђијом и Радом, највећим конкурентима у борби за опстанак и ти сусрети су нам приоритет. То не значи да ћемо се против Партизана унапред предати, већ идемо у Београд да покушамо да освојимо бодове. Не смемо дозволити да нам екипа "сагори" на Топчидерском брду и да потом поклонимо бодове Јавору. Ту је кључна улога стручног штаба - рекао је Ђуричић за клупски сајт.

Ђуричић је открио да ће утакмицу у Хумској почети Лука Лабан, дојучерашњи капитен кадетске екипе који је прекомандован у први тим.

- Нема разлога да кријемо. Напротив, треба да се поносимо. Биће ту још младих играча, свакако ћемо пуну пажњу посветили момцима из подмлатка, иако нам је резултат у овом тренутку примаран. Лабана сам селектирао у репрезентацији 2014. године. У првом тренутку, када сам дошао у Напредак нисам га препознао, порастао је, развио се. За своје године игра изузетно зрело. Уосталом, тиме што сам открио да це бити стартер на Топчидерском брду, све сам рекао - закључио је Ђуричић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)