КАДА РАШКО КАТИЋ ИЗГУБИ КОНТРОЛУ: Уносио се у лице судијама, добио искључење и новчану казну (ВИДЕО)

Novosti online

03. 02. 2021. у 17:36

ИСПУЊАВАО је претходних месеци Рашко Катић ступце медијских простора због повратка из "пензије" како би помогао Радничком, сада је ситуација другачија.

КАДА РАШКО КАТИЋ ИЗГУБИ КОНТРОЛУ: Уносио се у лице судијама, добио искључење и новчану казну (ВИДЕО)

ФОТО: Принтскрин/Јутјуб

Иако Катић има 40 година партије које пружа су на високом нивоу. То не изненађује, с обзиром да је био и репрезентативац наше земље, са којом је 2014. године освојио медаљу на Светском првенству. 

Катић има добру сезону у лиги просеком, 20 поена по меч. Искусни кошаркаш није био задоволјан суђењем на мечу Радничког и Младости (110:91 за екипу из Земуна) 

те је после једне судијске одлуке на самом крају полувремена код резултата 61:45 за Младост оштро реаговао према арбитрима и добио техничку грешку.

Није се ту зауставио, наставио је вербалну расправу са судијама, а онда је уследила искључујућа техничка грешка за прекаљеног кошаркаша. 

После завршеног кола дисциплинска комисија је донела одлуку од казни Катића најпре новчана казна у износу од 6.000 динара због досуђене техничке грешке а онда и новчана казна у износу од 36.000 динара због досуђене дисквалификујуће грешке (чл 52 тачка Г8 Дисциплинског правилника 2020)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)