ХАОС У БАРСЕЛОНИ: Меси је доживео издају, све ће их тужити, а сумња у једног човека

Новости онлине

31. 01. 2021. у 13:31

ЛИОНЕЛ Меси неће седети скрштених руку на процуреле информације о детаљима његовог уговора са Барселоном.

ХАОС У БАРСЕЛОНИ: Меси је доживео издају, све ће их тужити, а сумња у једног човека

Фото: ЕПА

Мање од 12 сати након што је лист "Ел Мундо" објавио детаље Месијевог уговора, Аргентинац је најавио тужбу против тог листа, али то није све, на суд ће морати и аутор текста. По среди је име новинара који се потписао као аутор овог чланка, а у питању је Марти Сабаљс.

Иначе, он је од раније познат у Каталонији као новинар Хосепа Марије Бартомеуа, те и данас близак сарадник тренутно в.д. председника Карлоса Тускетса. Сабаљс интензивно сарађује с Тускетсом и Бартомеуом још од 2014. године. Занимљиво је и то да је Тускетс не тако давно јавно рекао да је Месијев останак финансијски најгора могућа ствар за Барселону, а да је у то рекао у интервјуу за Марија Сабаљса и поменути "Ел Мундо".

Ту није крај, јер Месијеви адвокати неће тужити само новинара и лист "Ел Мундо", већ и особе унутар клуба и чланове бивше управе који стоје иза овога. Између редова, може се закључити да ће Меси ударити на Бартомеуа и његове људе и да ће завршити на суду са бившим председником.

Месијеви адвокати наводно верују да могу да уђу у траг процурелим информацијама, које су правно строго поверљиве и да мора да постоје одговорни људи који се крију иза свега.

Истовремено, председнички кандидат Ђоан Лапорта, пружио је подршку Месију и поручио да ће му помоћи у борби против свих који каљају његово, али и име клуба овим потезом...

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)