ПАРТИЗАНОВ ВЕГАН МИЛОШ ЈОЈИЋ: У паузама грицкам протеинске чоколадице - има снаге за све напоре! (ВИДЕО)

Novosti online

20. 01. 2021. у 18:22

ПАРТИЗАНОВ ВЕГАН МИЛОШ ЈОЈИЋ: У паузама грицкам протеинске чоколадице - има снаге за све напоре! (ВИДЕО)

Фото: М.Вукадиновић

ФУДБАЛЕРИ Партизана се за наставак шампионске трке у Турској, а слободно време користе како би се одморили, али и открили нешто занимљиво о својим каријерама.

Повратник у редове црно-белих Милош Јојић је један од играча који се храни вегански, односно, не конзумира ништа животињског порекла, али му не фали снаге и енергије, чак и у фази припрема када се тело највише троши. Он је такође похвалио и услове у Белеку, а нарочито исхрану.

- Избор хране је одличан, свако може да изабере шта преферира, да ли једе месо или не. И за мене који не једем месо има доста тога. Обрадовић ме прати у стопу, не каска и нека каже да ли има снаге – причао је Јојић на шта је Обрадовић добацио: „Јео у Меку“ – за смех свих присутних.

Јојић је показао како се екипа опремила у Београду и понела грицкалице у Турску. Међутим, то нису класичне грицкалице већ протеинске чоколадице без шећера, закуске од органских јабука, а открио је и да чита књиге.

- Имам снаге, добро се осећам, нисам претерано уморан иако је та фаза припрема да напорно радимо. Разлика између ручка и вечере је релативно дугачка. Имамо ужину ту на спрату, али ја преферирам ствари које сам понео из Београда – рекао је Јојић.

Иван Обрадовић је искористио прилику да се нашали и да покаже "органску пасту за зубе" коју позајмљује од Јојића.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)