НЕВЕРОВАТНА ПРИЧА НАЈБОЉЕГ ЈОВИЋЕВОГ ДРУГАРА: Баталио фудбал, отишао да живи са Луком, а сада оженио шпанску богаташицу и остао у Мадриду

Новости онлине

18. 01. 2021. у 17:33

НЕВЕРОВАТНА ПРИЧА НАЈБОЉЕГ ЈОВИЋЕВОГ ДРУГАРА: Баталио фудбал, отишао да живи са Луком, а сада оженио шпанску богаташицу и остао у Мадриду

Фото: Инстаграм

НЕВЕРОВАТНА прича некадашњег голмана Црвене звезде, Јована Вићића.

Руку на срце, он је много познат по томе што је најбољи друг из омладинских дана Луке Јовића, него ли по фудбалским бравурама.

Док је Јовић изградио велику каријеру и доспео чак до дреса Реал Мадрида, Вићић је голманску каријеру потпуно баталио, јер од јула 2019. године нема клуб, пише Телеграф.рс.

Вићић је поникао у Звезди, био је у једном моменту и трећи голман екипе, али никада није дебитовао за први тим на званичним утакмицама, већ је бранио само на неким ревијалним и пријатељским.

Звезда га је често слала на позајмице у друге клубове по Србији, а пошто ни тамо није бриљирао и пошто се све више дружио са Луком Јовићем, који је у то време почео свој вртоглави успон у каријери, Вићић је на крају очигледно и потпуно одустао од фудбала.

Фото: Инстаграм

 

Успешан друг попут Луке Јовића, који је помагао пријатеље и водио их са собом где год је играо (Лисабон, Франкфурт, Мадрид), па и по крстарењима на медитерану протеклог лета, Вићићу је омогућио леп и лагодан живот, па се на крају и он преселио у Мадрид.

Иако се сада Јовић преселио поново из Мадрида у Франкфурт, где је већ на дебију постигао два гола ушавши са клупе за 28 минута на терену, судећи по објавама са Инстаграма, Вићић овога пута неће кренути за својим најбољим другом.

Наиме, Вићић је судећи по Инстаграм објавама, верио своју девојку у Мадриду, Сару Марбау, која је старија од њега неколико година и која иза себе има брак и троје деце.

Сара је по професији адвокат, али је развила успешан бизнис као стилиста, саветник за куповину, козметику, негу лица и тела, а на Инстаграму је прати скоро 50.000 људи.

Своје услуге за савете и куповину нуди по ценама од 50 евра до 350 евра за целодневни савет током шопинга.

Фото: Инстаграм

 


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)