БЕН СЕ ВРАЋА У ГРЧКУ: Звезда остаје без нападача

Бета

15. 01. 2021. у 21:57

БЕН СЕ ВРАЋА У ГРЧКУ: Звезда остаје без нападача

Фото: М. Вукадиновић

ЕЛ ФАРДУ БЕН је већ дуго један од најбољих играча Црвене звезде. 

Када је дошао из Грчке велика су очекивања била пред њим, али је репрезентативац Коморских острва одиграо и боље него што је то могло да се замисли. 

Сада има 32 године, па иако је један од кључних играча Звездан Терзић је на крају полусезоне истакао да ће клуб слушати понуде за њега. 

Сада грчки медији пишу да је на корак од повратка у тамошну лигу, где је већ наступао за Олимпијакос, Левадиакос и Паниониос. За њега је заинтересован солунски Арис, који је већ у прошлости пословао са црвено-белима. 

Управо је Арису Црвена звезда продала Матеа Гарсију. Аргентинац је имао проблема у Грчкој али је и даље члан тима, а он не би био једино познато лице које би Бена дочекало. Арис тренутно води Акис Манциос, тренер са којим је 2016. године Бен сарађивао у Левадиакосу. 

Олакшавајућа околност за овај трансфер би могао да буде Линдзи Роуз! Штопер кога Црвена звезда већ неко време жели је члан Ариса, а уколико се управе договоре могло би да дође до размене играча. Уколико Црвена звезда заиста планира да пређе на формацију 3-5-2 ово би могао да буде идеалан потез. 

Арис се тренутно налази на трећем месту грчке лиге са девет бодова мање од пропласираног Олимпијакоса и у клубу се надају да би уз права појачања могли до титуле. Бен је први пик, а остаје да се види да ли ће се интересовање претворити у трансфер.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)