НИКОЛА ЈОКИЋ ОДГОВОРИО ШЕКИЛУ О'НИЛУ: Он ваљда мисли да је то све исто! (ВИДЕО)

Novosti online

15. 01. 2021. у 13:37

НИКОЛА ЈОКИЋ ОДГОВОРИО ШЕКИЛУ ОНИЛУ: Он ваљда мисли да је то све исто! (ВИДЕО)

ФОТО: АП

Српски репрезентативац Србије Никола Јокић је у победи Денвера над Голден Стејт Вориосрима (114:104) учествовао са новим трип-даблом, петим у дванаест утакмица. На клупи Денвера одушевљени су партијама Србина, који дефинитвно зна шта је највише допринело победи.

- Одбрана је донела победу. Ми смо на другом месту када је у питању офанзива, али то је нешто што иде горе-доле. У победама је одбрана изгледала стварно добро, у поразима веома лоше. Али, спустити овакав тим на 104 поена је стварно добра ствар - рекао је Јокић.

Србина је у тиму пратио Џамајкл Грин који је био надомак дабл-дабла. 

- Волим да играм са њим. Он је невероватан. Његова енергија, осећај... Све најбоље могу да кажем за њега. Он је агресиван, напада лопту, шутира. Када направи грешку, исправи је. Он је сјајан играч - изјавио је Грин.

Мајкл Мелоун је такође прокоментарисао учинак својих најбољих кошаркаша у тиму. 

- У трећој четвртини је било горе-доле и ми и они. У другој четвртини сам само хтео да играм боље, имао сам добру енергију. Шутирао сам некако лоше (0/4 за три). Али имао сам добру енергију и то ме је вукло да играм све боље и боље - додао је Мелоун. 

Јокић је прокоментарисао и Шекилову грешку у укључењу, када је опет заборавио одакле долази Никола. Наиме, О'Нил му се захвалио на укључењу на руском језику, више о томе прочитајте ОВДЕ.

- Он, ваљда, мисли да је све то исто - укратко је одговорио Јокић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)