ДАНАС ТЕСТИРАЊА, СУТРА ПРОЗИВКА: Кренула и Црвена звезда

Novosti online

09. 01. 2021. у 14:55

ДАНАС ТЕСТИРАЊА, СУТРА ПРОЗИВКА: Кренула и Црвена звезда

ФОТО: ФК Црвена звезда

ФУДБАЛЕРИ Црвене звезде су данас обавили специјалистичке лекарске прегледе у Заводу за спорт и медицину спорта Републике Србије, а шеф стручног штаба Дејан Станковић ће сутра у 11 часова извршити прозивку.

Имали су фудбалери Црвене звезде три недеље да се одморе, проведу празнике са ближињима и "напуне батерије" за све изазове који их очекују на пролеће, а судећи по осмесима и добром расположењу, изабраници Дејана Станковића су и више него спремни да бележе нове победе. 

Већ у понедељак, 11. јануара, фудбалери Звезде одлазе на Кипар, где би требали да одиграју једну пријатељску утакмицу. Тамо ће се задржати седам дана, а онда следи повратак у Београд и пут у Турску 20. јануара, где ће изабраници Дејана Станковића одиграти четири контролне утакмице, а противници су: Сласк (22. јануар), Уфа (25. јануар), Марибор (28. јануар) и Шахтјор (31. јануар).

По повратку из Турске, фудбалери Црвене звезде ће тренирати у Београду, а прва утакмица која их очекује је гостовање Новом Пазару у оквиру 20. кола Суперлиге. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)