СТИЖУ НОВА ПОЈАЧАЊА У ЗВЕЗДУ: Дејан Станковић открио и када...

Novosti online

02. 01. 2021. у 10:04

СТИЖУ НОВА ПОЈАЧАЊА У ЗВЕЗДУ: Дејан Станковић открио и када...

Фото: Н.Параушић

ПРВА прозивка ФК Црвена звезда требало би да се одржи после Божића, а Дејан Станковић ће на њој прочитати најмање четири нова имена.

Стигли су Аксел Бакајоко (Интер) и Славољуб Срнић, биће ту и Ричард Одада и Никола Станковић (Графичар), док је Станковић гостујући у Дневнику РТС најавио да ће бити још појачања током зимског прелазног рока.

"Радимо на појачањима...", почео је Станковић.

"Звезда заслужује да у сваком тренутку буде најбоља, како у првенству, тако и у Европи. Обратићемо пажњу на играче, нећемо лудовати, то кажем под наводницима, али гледаћемо да укомпонујемо све што смо испланирали. Верујем да ће бити лепо пријатно изненађење за навијаче", нагласио је тренер Звезде и тако распламсао машту навијача.

Дефинитивно је као опција "отпао" Филип Синкернагел, тренутно је Марко Јевремовић из Јавора најближи потпису, док се увелико преговара и са Душком Тошићем...

"Звезда ће бити спремна за пролеће у Европи и поред тога што смо извукли Милана, европског великана... То је европски дерби, сећамо се свега што је било између Звезде и Милана. Ми ћемо бити 100% спремни. Све је могуће, фудбал је чудна игра, респектујемо свакога, али нећемо одступити ни за центиметар. Биће борба непрестана, како ја волим да кажем", додао је Дејан Станковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)