РЕАЛ ВРЕДНО РАДИ: "Краљеви" траже замену за Рамоса

Novosti online

26. 12. 2020. у 15:40

СЕРХИО Рамос је већ 15 година главни играч у одбрани Реал Мадрида, али је јасно да се налази на заласку каријере.

РЕАЛ ВРЕДНО РАДИ: Краљеви траже замену за Рамоса

Фото АП

Рамос је у краљевски клуб стигао на лето 2005. године из Севиље за 27 милиона евра и то је био пун погодак. Већ више од 15 година игра у дресу Реала и заиста је израстао у правог лидера.

И ове сезоне шпански дефанзивац је један од најбољих играча краљевског клуба, и иако има већ 34 године игра у одличној форми. Међутим, његов уговор истиче на крају ове сезоне и још увек нема назнака да ће бити продужен.

Очекује се да ће Рамос добити нови уговор и да Реал Мадрид неће приуштити себи луксуз да га тако лако изгуби, али јасно је да већ морају размишљати о његовој замени.

Марка је јутрос објавила да се неколико играча налази на мети Мадриђана и да је циљ клуба да нађе дугогодишње решење на позицији штопера.

Играчи које Реал прати су: Пау Торес (Виљареал), Давид Алаба (Бајерн) и Жулс Коунде (Севиља). Такође у клубу доста наде полажу и у Едера Милитаа, који је на лето 2019. године стигао у Реал из Порта за чак 50 милиона евра.

Међутим, Милитао и Рафаел Варане се нису баш показали у последње време и треба очекивати да Краљеви наредног лета доведу појачање у дефанзиви.

(Ало) 

Пратите "Новости спорт" на Фејсбуку 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)