ТЕДИЋ ПУШТЕН ИЗ БОЛНИЦЕ: Имао сам цев у плућима, корона није била добро залечена, губио сам кисеоник

Novosti online

25. 12. 2020. у 16:07

У први мах изгледало је да је млади репрезентативац Србије добио ударац и да се ради о повреди ребара

ТЕДИЋ ПУШТЕН ИЗ БОЛНИЦЕ: Имао сам цев у плућима, корона није била добро залечена, губио сам кисеоник

Фото: М.В.

Некадашњи фудбалер Чукаричког Слободан Тедић баш нема среће ове сезоне. Тек што се, по други пут, опоравио од повреде зглоба, задесио га је велики малер, током меча у гостима против Емена претходног петка већ у 16. минуту морао је ван терена.

У први мах изгледало је да је млади репрезентативац Србије добио ударац и да се ради о повреди ребара. Тек после снимања и прегледа у болници, испоставило се да високи нападач има проблема са плућима, и да је ситуација изузетно озбиљна. Толико озбиљна, да је моментално задржан у болници.

- Отишао сам само на снимање, а морали су да ме задрже у болници. Имао сам цев у плућима, које су ми пунили кисеоником, да бих могао лакше да дишем. У четвртак поподне сам већ дисао без те цеви, а ево пре сат времена су ме пустили на кућно лечење – причао је Тедић у петак, нешто после поднева.

Испрва се мислило да је Тедић задобио повреду због неког ударца и да су оштећена ребра. Ипак, у болници су му казали нешто сасвим другачије.

- Казали су ми да корона није добро залечена, а тада сам имао упалу плућа. Очигледно је да сам вукао све то неколио месеци, губио сам кисеоник, док ме није пресекло на утакмици. Буквално сам само пао. Пробао сам и да наставим да играм, али заиста нисам био у стању. Сада је све добро, можда је и најбоље испало баш овако, сада знам о чему се ради. Мислили су сви прво да је ребро страдало, али сам све време теже дисао, стварно ме је болело. Првобитна је процена да ме очекује пауза између четири и шест недеља.

(Телеграф)

Пратите "Новости спорт" на Фејсбуку 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)