ГЛАВНИ ЦИЉ - ЗАДРЖАТИ ЗДЈЕЛАРА: Велики део збивања на фудбалској пијаци зависиће од одлазака из Хумске

М. БЛАЖИЋ

18. 12. 2020. у 19:24

НАПАДАЧ и десни бек су приоритет Партизана током зимске паузе, а сви остали послови везани за ангажовање појачања ће зависити од одлазака из Хумске.

ГЛАВНИ ЦИЉ - ЗАДРЖАТИ ЗДЈЕЛАРА: Велики део збивања на фудбалској пијаци зависиће од одлазака из Хумске

Фото: Nebojsa Parausic

открио је то стратег црно-белих Александар Станојевић на последњем овогодишњем брифингу са новинарима и указао на мирну зиму у канцеларијама спортског сектора црно-белих током паузе, у којој ће бити конкретних потеза, свакако не и срљања.

Оно што представља ургентнији задатак за људе у Партизану од потраге за нападачем и беком јесте "осигуравање" играча који су на шест месеци од изласка из уговора, пре свих Саше Здјелара. Неуморни везиста је последњих дана на мети неколико француских клубова, засад је све то у фази "опипавања тржишта", а у Партизану верују да ће до почетка припрема успети да пронађу заједнички језик са, по мишљењу многих, најкориснијим играчем у тиму како би продужили сарадњу и после лета.

Друга изузетно важна ставка, од чијег решења ће зависити потези на плану ангажовања појачања, јесте статус Сејдубе Суме. Омалени Гвинејац је у већем делу јесени био на свом препознатљивом нивоу, па није искључено да ће се током зиме појавити доста заинтересованих клубова. Луцидном везисти уговор са Партизаном истиче тек у децембру 2022, па је јасно да би његов евентуални одлазак могао добро да попуни клупску касу.

Поред Здјелара, нови уговор би требало да се нађе и пред његовим најближим сарадником у тиму, Александром Шћекићем. Њему такође истиче уговор на крају сезоне, појавиле су се приче о наводном интересовању клубова из Саудијске Арабије. Стручни штаб предвођен жели да "блиндира" уговор и на том плану ће се сигурно радити у празничним данима који су пред нама.

Када су доласци у питању, једино име које је до сада процурило је нападач Металца Престиж Мбунгу, за кога је интересовање показала и Црвена звезда.

ЗА ДЕЈАНА 120.000 ДИНАРА

ПАРТИЗАН је саопштио да је продајом виртуелних улазница за утакмицу против Младости сакупљено 120.000 динара помоћи за болесног дечака Дејана Радојчића.

- Продато је 408 виртуелних улазница, а Партизан и "Тикетлајн" су се одрекли својих провизија и укупно уплатили 120.000 динара на рачун Милунке Гашпар, дечакове баке - старатеља - наводи се у саопштењу црно-белих.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)