СЛАВОЉУБ ЂОРЂЕВИЋ: ТСЦ има квалитет за врх Суперлиге

Novosti online

10. 12. 2020. у 15:35

Последњи меч у гостима пре зимске паузе, Радник одиграва у Сенти, где ће снаге одмерити са екипом ТСЦ-а из Бачке Тополе.

СЛАВОЉУБ ЂОРЂЕВИЋ: ТСЦ има квалитет за врх Суперлиге

Фото: Н. Параушић

У тренутку одигравања 18.кола првенства Радник се налази на средини табеле, на десетој позицији, са укупно 24 бода, док је домаћин меча са утакмицом мање, два места ниже и са укупоно 21 бодом.

„Играмо са екипом ТСЦ-а која по мени има квалитет за прве четири екипе и то су показали прошле године. Имали су слабије резултате јер су играли Европу, а Европа колко је добра за играње, толко зна и да узме данак када играте на више фронтова. Добра су екипа са одличним тренером, дуго играју заједно, добро се познају. Играти против једне такве екипе, мислим да ће бити тешко." - јасан је тренер Радника Славољуб Ђорђевић

„Мис мо у јако добром ритму. Ови момци су и сад против Пролетера показали један прави карактер.  У серији смо добрих резултата, али и тешких утакмица. Сматрам да, без обзира на неке кадровске проблеме и самим тим проблеме око састава тима за ову утакмицу, идемо у Сенту да играмо чврсто и све ћемо учинити да направимо позитиван резултат".

Због повреда неколицине играча, стручни штаб Радника тренутно има проблем у задњој линији. За ову утакмицу Ђорђевић неће моћи да рачуна на капитена Стевановића, као ни на Пејчића, Радмановца и Брковића који су већ дуже време на поштеди због повреда. Ђорђевић наводи да у екипи постоје квалитетни момци као адекватне замене и верује да ће екипа одиграти на свом нивоу.

Утакмица ТСЦ – Радник игра се у петак од 16х на стадиону у Сенти, а ТВ Арена спорт 1 обезбедила је мулти ТВ пренос меча. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)