РАДНИЧКИ НЕЗАДОВОЉАН СУЂЕЊЕМ: Зашто ФСС не реагује и шта је посматрач Пауновић радио на утакмици?

Бета

06. 12. 2020. у 13:27

РАДНИЧКИ НЕЗАДОВОЉАН СУЂЕЊЕМ: Зашто ФСС не реагује и шта је посматрач Пауновић радио на утакмици?

Фото: Н.Параушић

ФУДБАЛСКИ клуб Раднички из Ниша изразио је незадовољство суђењем у Супер лиги и питао судијску организацију и ФСС зашто не реагују.

- Ово није прва оваква утакмица, већ је сличних ситуација било на последњих четири-пет утакмица Радничког. Зато и питамо судијску организацију и ФСС зашто до сада нису реаговали на овакве и сличне ситуације? Свака судијска одлука треба да са собом носи и одговорност, али док то не буде свеопшти принцип најбоље је веровати само својим очима - наводи се у саопштењу Радничког.

Раднички се позвао на оцену Здравка Јокића на телевизији Арена, који је рекао да је нишки клуб против Војводине оштећен.

Наведено је, између осталог, да је Раднички оштећен за недосуђен пенал у 93. минуту, иако се на снимку види да је судија Милош Милановић био удаљен око два метра и да није био заклоњен тако да је могао да види спорну ситуацију.

- Што намеће питање како није видео? Да ли је реч о намерним или случајним грешкама процените сами. Како је могуће да судија због тога што је дао жути уместо црвеног картона играчу на утакмици, који је подигао ногу над голманом, буде кажњен са две-три утамице несуђења, а судија са ове утакмице није доживео такву судбину. Шта је радио посматрач на утакмици Игор Пауновић који је потврдио да није било ни пенала, ни офсајда на утакмици? - наводи се у саопштењу Радничког.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Marko

06.12.2020. 14:30

Poštovanje veliko Vama u redakciji.Potpuno se slažem sa gospodom iz Niša.Gledam neutralno ali ovoga puta je FK RADNICKI u pravu.Revolt čelnika i osveta za čoveka koji je napravio preporod u Nišu.Smeta očigledno IVICA TONCEV svima njima pa sada nemaju moć već preko sudijske i na svakoj utakmici greške na štetu RADNICKOG.Pomirite se sa tim da je Vaše vreme izdvojilo gospodo Vi koji mislite da ste moćni i da možete SVE.Smeta Vam uspeh tvorca modernog fudbalskog kluba i kluba koji stoji finansijski bolji i od mezimica koje imaju primanja državnog bankomata NON stop.A IVICA JE SVE to sa svojih 10 prstiju.Misevi u rupu.Cao

Srbija

06.12.2020. 14:42

IVICE NE DAJ SE.DIJASPORA JE UZ TEBE.SRBIJA JE IZ TEBE SA TOBOM DO USOEHA.SA TOBOM CE SE OPET GLEDATI EVROPA U NIS.SA TOBOM REPREZENTACIJA U U KATAR I WORD CUP.SA TOBOM JE SVE LAKSE .VELIKI POZDRAV TEBI I SARADNICIMA