ВЕЛИКО СРЦЕ ЕЛ ПИБЕА: Марадона месечно трошио 10.000.000 долара, а када видите на шта још више ћете га волети

Новости онлине

06. 12. 2020. у 10:22

ВЕЛИКИ је био Дијего Марадона, много велики...

ВЕЛИКО СРЦЕ ЕЛ ПИБЕА: Марадона месечно трошио 10.000.000 долара, а када видите на шта још више ћете га волети

Фото АП

Претходних дана су испричане приче о његовим подвизима на фудбалском правоугаонику, али и откривене многе мрачне тајне ван спортског борилишта.

Руку на срце, има много оних који осуђују Ел Пибеа, али чини се да је и овде више оних којима је Дијего био идол.

А колико је срце имао Марадона најбоље потрврђује последња прича која нам стиже из Аргентине.

Наиме, Ел Пибе је током каријере много зарадио и много потрошио, а сада је откривено да његови месечни издаци нису били само на журке и провод, како су многи мислили, него је издржавао више од 50 породица - од радника, пријатеља, бивших жена до најближе фамилије.

Аргентински новинар Хорхе Реал открио је да је Марадона због тога имао месечне трошкове од чак 10 милиона долара (?) због којих је прихватао разне позиве - од Дубаија до Белорусије.

- Да, Марадона је трошио месечно 10 милиона долара... Не делује много када причамо о Марадони, али знате ли колика је то бројка? Који пезос мање или више, то су били његови фиксни месечни трошкови. Сваког месеца са његовог рачуна су остајали, а знате да је и сам причао да храни 50 породица - навео је Ријал и изазвао велику пажњу у аргентинским медијима.

После његове смрти рачуни су замрзнути и поставља се важно питање.

- Ко ће сада то плаћати? Ко ће месечно издвајати 10 милиона долара? Неко мора... - упитао је Ријал, али на то питање ћемо остати ускраћени за одговор.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)