ПРЕ 10 ГОДИНА ИМАО САМ ДРУГАЧИЈИ ЕГО: Златан био на прагу пензије, ево због чега је одустао од те идеје

Novosti online

05. 12. 2020. у 10:57

ЗЛАТАН Ибрахимовић је у разговору за "Скај спорт" говорио о одласку у пензију и како је Милан пореметио његове планове.

ПРЕ 10 ГОДИНА ИМАО САМ ДРУГАЧИЈИ ЕГО: Златан био на прагу пензије, ево због чега је одустао од те идеје

Foto AP

Открио је Швеђанин како је био близу одлуке да се пензионише.

"Тренер Пиоли ме је питао шта намеравам, рекао сам му да нећу наставити, доста је. Породица ми је важна, а овде сам сам, ово је жртва. У реду је било шест месеци, али не желим овде остати још годину дан. Рекао ми је да поштује моју одлуку. Сутрадан сам му рекао да идем у пензију, може да заборави нови уговор, то ми није битно у овим годинама. Нешто се потом променило. Нисам хтео да ми касније буде жао, позвао сам челнике клуба и рекао да желим да наставим. Био сам убеђен да је ово крај, већ у Манчестеру сам почео да размишљам о пензији", почео је Ибрахимовић. 

Не жали Ибрахимовић сигурно због своје одлуке. Милан има седам победа из девет утакмица и на врху је табеле. Златан је постигао 11 голова, од тога 10 у домаћем првенству. 

"Иде нам добро. Не можемо да размишљамо о циљевима и сновима. Морамо ићи утакмицу по утакмицу. Морамо играти најбоље што можемо јер смо млада екипа. Не можемо да се опустимо. Једино чега морамо да се сећамо јесте последњи меч", рекао је он и додао: 

"Уместо да сам стигао у екипу која је већ у врху, боље је доћи у тим и довести га до врха. Да сам се тога бојао, не бих продужио уговор. Пре 10 година сам имао други статус и его, али данас имам више искуства и боље разумевање ситуације". 

"Пратите "Новости спорт" на Фејсбуку 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)